dimarts, 2 d’octubre del 2012

LA UTILITAT DE LES TIC AMB PRECAUCIÓ


Començo l'Octubre amb un cosell per a tots volsaltres.

Com ja sabeu, fa uns anys els nens i nenes no disposaven tots aquests nous formats educatius que avui en dia ens envolten tant a casa com a l'escola. Això es deu a que les noves tecnologies han anat evolucionant fins arribar a afectar a la vida quotidiana de tots nosaltres. 

L'introducció d'aquests mecanismes a l'aula han provocat que els nens vulguin familiaritzar-se amb ells fins a tal punt que han arribat a substituir les hores d'esbarjo amb els amics al carrer. Es aquí on entra el paper dels pares i els educadors, que no es cap més que ensenyar-li's que han de distingir la seva vida real, amb la seva vida virtual. Han de procurar estar al dia de tot allò que fan públic i que els pot perjudicar.

En el següent vídeo, volem mostrar com és més factible el fet de que cada persona és guardi els seus sentiments i les seves sensacions que compartir-ho en les xarxes socials.


Gràcies!

1 comentari:

  1. Molt bó el video, hem de ser conscients del que fiquem a les xarxes socials, totes les informacions arriben a tothom de manera immediata!

    ResponElimina