dimarts, 25 de setembre del 2012

LA INFLUÈNCIA DE LES TIC'S EN L'EDUCACIÓ

Hola bloggers, avui estic aquí per mostrar-vos els canvis que han produït les TIC's* en l'educació.
* Les TIC o tecnologies de la informació i de la comunicació són un conjunt d'eines encarregades de tractar, emmagatzemar i transmetre informacions tot relacionat en l'àmbit de l'informàtica i de les telecomunicacions.

Com ja sabeu, fa uns anys els nens i nenes a l'escola aprenien d'una manera molt diferent a la que s'imposa avui a les aules. Actualment els infants o nens disposen d'ordinadors a la classe i a casa. Aquest fet té tant punts a favor com en contra.
Per una part, l'introducció de sistemes tecnològics a l'aula fa que els nens aprenguin d'una manera més dinàmica els continguts, la classe sigui més amena i es redueix el cost del material escolar.
Per l'altre banda, trobem que l'introducció d'aquests han provocat que els nens no segueixin la classe sinó que centrin tota la seva atenció a l'ordinador. En resum, els sistemes tecnològics a l'aula afecten a l'aprenentatge ja que els nens, al arribar a casa prefereixen tancar-se a casa amb les noves tecnologies abans que relacionar-se amb altres companys o fer deures.



En el vídeo anterior heu pogut veure el canvi del qual us he parlat abans.

Ara us toca opinar.

- Utilitzar ordinadors o seguir amb paper i boli. Que en penseu?
- Esteu a favor o en contra de les TIC's a l'aula?
- Creieu que és necessari que s'imparteixin les classes amb ordinadors?



Fins la propera, Popper.

__________________________________________________

Informació exreta de:http://ca.wikipedia.org/wiki/Tecnologies_de_la_Informaci%C3%B3_i_la_Comunicaci%C3%B3

3 comentaris:

  1. Creo que no es una cuestión de estar a favor o en contra de las TIC en el aula, sino de cómo se utilizan y qué relaciones promueven.

    ResponElimina
  2. Creemos que en cierto modo estan ayudando al aprenetaje de los niños, por lo tanto se estan utilizando de una manera adequada en cuanto al uso en el aula. Pero este uso aveces se transporta a la casa y es cuando creemos que empizan los problemas.

    ResponElimina
  3. Hem d'aprofitar les noves possibilitats que ens ofereixen tecnologies com el projector, els ordinadors, PDI, etc Només cal saber com

    ResponElimina